صفحه اصلی / آذربایجان / اردبیل: دیدار‌ فعالین‌ ملی آذربایجان‌ با‌ توحید‌ امیرامینی‌‌ و‌ کیانوش اصلانی

اردبیل: دیدار‌ فعالین‌ ملی آذربایجان‌ با‌ توحید‌ امیرامینی‌‌ و‌ کیانوش اصلانی

جمعی‌ از‌ فعالین‌ ملی مدنی‌ آزربایجان(آذربایجان)جنوبی‌ با توحید امیر‌امینی‌ و کیانوش اصلانی دیدار‌ و گفتگو کردند.

امروز پنجشنبه‌ ۱۶ اردیبهشت‌ ماه‌ ۱۴۰۰ جمعی‌ از‌ فعالین‌ ملی مدنی‌ آزربایجان جنوبی‌ با توحید امیر‌ امینی‌ و کیانوش اصلانی فعالین ملی مدنی‌ آزربایجان جنوبی‌‌ ساکن‌ اردبیل که‌ هر کدام در مرخصی‌ ۲۰‌ روزه‌ بسر می برند، دیدار‌ و گفتگو کردند.

آقای‌ امیرامینی‌ در‌ دیدار با فعالین‌ از نحوه‌ بازداشت‌، بازجویی‌ و از سلولهای‌ انفرادی‌ زندان‌ اوین‌ سخن‌ گفت. و‌ی همچنین‌ بیان‌ داشتند‌ که‌ «جسارت، شهامت‌، آگاهی و قدرت ایمان‌‌ هر فرد، میله‌ های‌ پولادین‌ زندان را ذوب میکند، کافیست‌ به خودمان و راهمان ایمان داشته باشیم.»

کیانوش اصلانی نیز در این دیدار اظهار‌ داشت‌ که‌ «در هر‌ شرایطی‌ که باشیم‌ وقت را نباید بیهوده تلف کرد حتی در زندان‌ های طویل المدت‌ با مطالعه، برنامه ریزی و یادداشت‌ های روزانه‌ میتوان‌ به‌ درجه ای‌ از معرفت برای شکوفایی‌ اهداف‌ و آرزوها‌ رسید»

توحید امیرامینی‌ و کیانوش اصلانی فعالین ملی‌ مدنی آزربایجانی‌ محبوس‌ در زندان‌ اوین‌ هر کدام به ترتیب روز ۱۳‌ اردیبهشت‌ ماه با تودیع قرار وثیقه ۳۵۰ میلیون تومانی و ۱ اردیبهشت ماه به مرخصی ۲۰ روزه اعزام شده‌ اند.

آقایان امیرامینی و اصلانی ۱ اسفند ۱۳۹۷ در میدان انقلاب تهران بعلت پخش تراکتهای تبریک گرامیداشت روز جهانی زبان مادری دستگیر شده بودند.

این دو تیرماه ۹۸ توسط شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی ایمان افشاری از بابت اتهامات «اجتماع و تبانی به قصد برهم زدن امنیت ملی و فعالیت تبلیغی علیه نظام» جمعا به ۹ سال حبس تعزیری برای امیرامینی و ۵ سال حبس تعزیری برای اصلانی محکوم شدند حکم توحید امیرامینی بهمن‌ماه سال گذشته توسط شعبه ۳۶ دادگاه تجدیدنظر استان تهران به ریاست قاضی احمد زرگر به ۷ سال و ۶ ماه حبس تعزیری تقلیل یافت.

نهایتا این محکومیت مطابق قانون جدید کاهش مجازات حبس به ۵ سال حبس تعزیری تغییر یافت.

توحید امیر امینی پیشتر نیز به دلیل فعالیت‌های خود سابقه بازداشت و محکومیت داشته است وی در یک مورد در اعتراض به بازداشت عباس لسانی زندانی سیاسی سرشناس آزربایجانی به ۶ ماه حبس و شلاق محکوم شده بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *